Oude Velddijk 26 in Peize

Het perceel van de voormalige boerderij aan de Oude Velddijk 26 in Peize is eigendom van de gemeente. We willen hier woningen gaan bouwen. Wij betrekken de inwoners bij de keuze wat voor woningen hier moeten komen.

Wat u moet weten

Er is in Peize veel vraag naar levensloopgeschikte woningen. Dit zijn woningen die een badkamer en een slaapkamer op de begane grond hebben. De locatie aan de Oude Velddijk is hier geschikt voor.

Kaart van de locatie

Maar ook andere woningbouw is mogelijk op deze locatie. We willen onze inwoners graag betrekken bij de keuze.

4 mogelijkheden

  • 1 vrijstaande woning aan de Oude Velddijk
  • 2-onder-1-kap woning aan de Oude Velddijk
  • Naoberhof op het weiland achter de Oude Velddijk 26. De Naoberhof is wonen in hofjesvorm waarbij bewoners elkaar kunnen helpen, zonder verplichtingen. Meer informatie over wat een een naoberhof is ziet u op knarrenhof.nl
  • Ongeveer 16 duurzame levensloopgeschikte woningen op het weiland achter de de Oude Velddijk 26.

Voorbeeld van een naoberhof (keuze 3)

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Noordenveld

Voorbeeld van duurzame, levensloopgeschikte woningen (keuze 4)

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Noordenveld

Enquête

Vul de enquête in

Tot en met woensdag 30 september kunt u de enquête op onze website invullen. U kiest voor 1 van de 4  mogelijkheden die hierboven staan. Verder kunt u ons in de enquête laten weten als u ideeën, suggesties of vragen heeft. U kunt ook een bijlage meesturen.

In de enquête vragen wij uw contactgegevens. Die hebben wij nodig als we contact met u willen opnemen. Uw antwoorden worden verder anoniem verwerkt. Op basis van de antwoorden werken wij het plan verder uit.

Naar verwachting neemt de gemeenteraad rond de jaarwisseling 2020-2021 een besluit welk plan wordt uitgevoerd.