Attentie:

Het probleem met DigiD op onze website is opgelost. U kunt uw aanvraag of melding waarbij u moet inloggen met DigiD weer naar ons versturen.

Nieuwsoverzicht

Wegwerk Nijlandseweg Lieveren

23 februari 2021
Van maandag 1 maart tot en met vrijdag 9 april is de Nijlandseweg in Lieveren afgesloten vanwege werkzaamheden.

Parkeerschijf voor centrum Roden

23 februari 2021
Vanwege alle werkzaamheden willen wij in het centrum van Roden van mei tot en met oktober een blauwe zone instellen. In een blauwe zone kunt u alleen kort parkeren met een parkeerschijf.

Brief van de burgemeester

18 februari 2021
Burgemeester Klaas Smid is trots op de manier waarop de Noordenvelders zich aan de maatregelen van de lockdown houden en roept nog een keer op om vol te houden.

Asbestdakenregeling Drenthe

16 februari 2021
Vanaf 15 januari 2021 kunnen eigenaren van een asbest dak in Drenthe een lening met lage rente aanvragen om het dak te saneren. Een deel van de lening kunnen zij gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen.

Veilig stemmen op 17 maart

14 januari 2021
Onze inwoners kunnen op woensdag 17 maart 2021 voor het eerst stemmen bij 3 drive-in stembureaus. Deze zijn aan de Ekkelkamp in Roden, De Aanleg in Peize en bij de brandweerkazerne in Norg. Dit is voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Campagne ‘Kom uit je schuld’

23 december 2020
Wij doen mee met de provinciale campagne 'kom uit je schuld'. Het is belangrijk om financiële problemen vroeg te bespreken. We vertellen inwoners waar ze in hun eigen omgeving terecht kunnen met vragen en voor ondersteuning.

Brief van de burgemeester

23 december 2020
Vorige week werd een nieuwe en strenge lockdown afgekondigd. Geen mooie, maar wel onvermijdelijke boodschap met de feestdagen in het vooruitzicht. Burgemeester Klaas Smid steekt iedereen nogmaals een hart onder de riem.

Reiniging riool Vijfde Verloting naar volgend jaar

15 december 2020
Op maandag 14 december stond de reiniging van het riool gepland in de Vijfde Verloting. Door ziekte bij de aannemer kon dit niet doorgaan. De werkzaamheden in de Vijfde Verloting worden begin volgend jaar opnieuw ingepland.

Nieuwe raadsgriffier

8 december 2020
Op woensdag 9 december wordt Henk Huttinga door de werkgeverscommissie van de raad voorgedragen als de nieuwe griffier van Noordenveld. Dit gebeurt tijdens de raadsvergadering.

Niet iedereen kan een mondkapje op

1 december 2020
Vanaf 1 december moet iedereen vanaf 13 jaar op alle overdekte openbare plekken een mondkapje op. Maar mensen die vanwege een beperking of ziekte geen mondkapje kunnen dragen, hoeven dat niet.

Pagina's

Pagina 1 van 2
Abonneren op RSS-feed