Nieuwsoverzicht

Vraag een gratis Infraroodscan aan

25 november 2021
De thermografen van Energiecoöperatie Noordseveld maken Infraroodscans om warmteverlies in beeld te brengen. U kunt een gratis Infraroodscan aanvragen. Na de scan ontvangt u een rapport met tips.

Leger des Heils haalt textiel op vanaf 29 november

22 november 2021
Van 29 november tot en met 2 december 2021 zal ReShare (onderdeel van Leger des Heils) huis-aan-huis textiel inzamelen. U krijgt een zak thuisgestuurd. Zet deze bij de straat voordat ReShare bij u komt.

Overeenkomst 16 sociale huurwoningen

18 november 2021
De overeenkomst voor sociale huurwoningen in Oosterveld (Norg) is 17 november ondertekend. Begin 2022 start de bouw van de eerste 8 energieneutrale eengezinswoningen.

Toename aantal aanvragen voor huishoudelijke hulp

15 november 2021
Het aantal aanvragen bij Wmo is flink gestegen. Dit lijkt te komen door de invoering van het abonnementstarief. Het effect is vooral te zien bij huishoudelijke hulp. Er zijn langere wachttijden.

22 november inloopavond ontwerp Sporthuis Peize

11 november 2021
Het ontwerp van Sporthuis Peize is klaar. Het nieuwe gebouw wordt aan de bestaande sporthal in Peize gebouwd. We willen het ontwerp graag aan u laten zien tijdens de inloopavond op 22 november.

Bekijk Duurzaam Noordenveld en doe mee!

11 november 2021
Wilt u meewerken aan een duurzaam Noordenveld? Bezoek dan de nieuwe site www.duurzaamnoordenveld.nu en doe zelf, met uw bedrijf of buurt mee. Samen maken we Noordenveld Duurzaam.

Bouw gemeentewerf en brengstation

8 november 2021
Bouwgroep Dijkstra Draisma bouwt de nieuwe gemeentewerf en het brengstation. Hun ontwerp had veel aandacht voor architectuur, verkeer, duurzaamheid, circulariteit en gebruik.

Pagina's

Pagina 1 van 5
Abonneren op RSS-feed