Nieuwsoverzicht

Horecaondernemers kunnen uitbreiding terras aanvragen

20 mei 2020
Horecazaken die een terras hebben dat te klein is om de 1,5 meter regel aan te houden, mogen hun terras vanaf 1 juni tijdelijk uitbreiden in de openbare ruimte. Zij moeten daar wel eerst toestemming voor vragen bij de gemeente.

Wegafsluiting Hullenweg Roden

19 mei 2020
De Hullenweg in Roden is van maandag 25 tot en met vrijdag 29 mei 2020 afgesloten vanaf de Esweg tot en met de Stinsenweg. Alle verkeer wordt omgeleid.

Iemand voorstellen voor een lintje

12 mei 2020
Kent u iemand die al jarenlang vrijwilligerswerk doet of bijzondere prestaties levert in werk of sport? Misschien kunt u ervoor zorgen dat diegene een lintje krijgt!

Nieuwe noodverordening COVID-19 vastgesteld

10 mei 2020
In de nieuwe noodverordening zijn maatregelen versoepeld voor buiten sporten en bewegen, buitenzwembaden, bibliotheken, pretparken en dierentuinen en contactberoepen.

Vanaf 11 mei weer buiten sporten voor volwassenen

10 mei 2020
Vanaf 11 mei mogen ook volwassenen weer in groepen buiten sporten. Daarbij gelden wel een aantal voorwaarden, zoals de 1,5 meter afstand en dat er geen wedstrijden gespeeld mogen worden.

Kappers en beautysalons mogen langer open

7 mei 2020
Vanaf 11 mei mogen mensen in contactberoepen weer aan de slag. In Noordenveld mogen kappers, beautysalons en dergelijke extra lang open, omdat zij gebruik kunnen maken van de verruimde openingstijden die ook al voor winkels gelden.

Gedenkplaten bij gemeentelijke oorlogsmonumenten

4 mei 2020
Op 28 april 2020 zijn bij de gemeentelijk oorlogsmonumenten in Noordenveld gedenkplaten geplaatst. Er staat informatie op over de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog die met het monument herdacht worden.

Pagina's

Page 1 of 4
Abonneren op RSS-feed