Attentie:
  • Het gemeentehuis is donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 27 mei (dag na Hemelvaartsdag) gesloten
  • Het brengstation is donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) gesloten

Nieuwsoverzicht

De ontwikkeling van zonnepark Zuidvelde

24 mei 2022
Voor zonnepark Zuidvelde zijn 3 ontwerp-omgevingsvergunningen aangevraagd. Het college van B&W heeft daar op 17 mei mee ingestemd. De gemeenteraad buigt zich waarschijnlijk in juni over het voorstel.

Noordesch in Lieveren afgesloten

23 mei 2022
De Noordesch in Lieveren is afgesloten. Verkeer vanaf Roden wordt omgeleid via de Zwarteweg en Grote velddijk. Verkeer vanaf Langelo, Bunne en Altena wordt omgeleid via Langelo.

Geldfit.nl voor inwoners van Noordenveld

16 mei 2022
Ruim 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft in deze tijd moeite om de rekeningen te betalen. Dat geldt ook voor sommige van onze inwoners. De online test op Geldfit.nl geeft u inzicht in uw financiële situatie.

Kent u iemand die een lintje verdient?

3 mei 2022
Kent u iemand in onze gemeente die actief is als vrijwilliger of die een bijzondere prestatie levert in werk of sport? Misschien kunt u er voor zorgen dat diegene een lintje krijgt!

4 mei herdenkingen in Noordenveld

2 mei 2022
In Noordenveld vinden de jaarlijkse 4 mei herdenkingen plaats in Norg, Een, Veenhuizen, Peize, Roderesch en Roden. Op de meeste locaties begint de herdenkingsbijeenkomst om 19.00 uur

We beginnen weer met maaien

25 april 2022
We beginnen weer met het maaien van de gazons en bermen in de bebouwde kom en in het buitengebied. Dat doen we op verschillende manieren.

Brief van burgemeester Klaas Smid

19 april 2022
Sinds enkele weken vangen wij ook in onze gemeente Oekraïense vluchtelingen op. Burgemeester Klaas Smid bedankt iedereen die zich voor de vluchtelingen inzet. Als gemeente kunnen we veel, maar samen nog meer.

Belastingaanslag en WOZ-beschikking

19 april 2022
U ontvangt het aanslag- en beschikkingsbiljet gemeentelijke belastingen binnenkort. Op dit aanslagbiljet staat wat u moet betalen en waarvoor. Als u vragen heeft kunt u contact met de gemeente opnemen.

Langmadijk en Hamersweg in Peizermade afgesloten

19 april 2022
Van 19 tot en met 29 april 2022 is het fietspad tussen de Onlanden en Peizermade afgesloten voor alle verkeer. De Langmadijk is vanaf de N372 tot aan de Hamersweg afgesloten. Dit in verband met groot onderhoud.

Pagina's

Pagina 1 van 3
Abonneren op RSS-feed