Attentie:

Van maandag 26 juli tot en met vrijdag 13 augustus (bouwvakvakantie) is de balie van het gemeentehuis van 9.00 tot 12.00 uur geopend

Nieuwsoverzicht

Biozak niet in de groene bak

3 augustus 2021
Biologisch afbreekbare of composteerbare plastic zakken horen niet in de gft-container. Als u ze toch wilt gebruiken, gooi ze dan in de grijze bak. Want in het gft-afval worden de zakken niet snel genoeg afgebroken.

Veenhuizen op UNESCO Werelderfgoedlijst

26 juli 2021
De Koloniën van Weldadigheid staan sinds vandaag op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De landbouwkoloniën voor armoedebestrijding in Veenhuizen, Frederiksoord-Wilhelminaoord en de Belgische Kolonie Wortel vormen samen 1 UNESCO Werelderfgoed.

Ontvang ook in augustus een plant voor een steen

22 juli 2021
Het NK Tegelwippen is in volle gang. Iedereen kan hieraan meedoen door tegels uit de tuin te halen en te vervangen met groen. In juli en augustus krijgt u daarom in Noordenveld een plant voor een steen.

N373 afgesloten tussen Roderesch en Langelo

5 juli 2021
Vanaf 16 augustus tot december 2021 is de N373 tussen Roderesch en Langelo afgesloten voor verkeer. Fietsers kunnen de fietsbrug over het Groote Diep blijven gebruiken, ander verkeer wordt omgeleid via Donderen.

Luchtkwaliteit in Drenthe positief

5 juli 2021
Het project Onze Lucht wil de luchtkwaliteit in Groningen, Friesland en Drenthe in kaart brengen. Inwoners meten de hoeveelheid fijnstof in de lucht met sensoren die zij thuis hebben geplaatst. Ook wij ondersteunen dit project.

Gemeente gaat vakantiewoningen meten

29 juni 2021
Tussen 19 juli en 27 augustus gaan medewerkers van het team WOZ/Belastingen de recreatiewoningen in onze gemeente meten. Eigenaren en bewoners krijgen daarover deze week een brief.

Uitgenodigd voor het Drents Panel? Geef uw mening

28 juni 2021
Duizenden willekeurig gekozen inwoners van de gemeente Noordenveld krijgen deze week een uitnodiging om mee te doen aan het Drents Panel. Als deelnemer aan het panel denkt u mee over het beleid van de provincie en de gemeente.

Pagina's

Pagina 1 van 3
Abonneren op RSS-feed