Nieuwsoverzicht

Aanslag gemeentelijke belastingen soms later

2 april 2020
De meeste inwoners hebben de aanslag voor de gemeentelijke belastingen en heffingen voor dit jaar van ons ontvangen. Toch kan het zijn dat u nog geen aanslag heeft gekregen.

Voorlopig geen brengdagen voor snoeiafval

1 april 2020
De gratis brengdagen voor snoeiafval (takkendagen) gaan voorlopig niet door in verband met corona. Snoeiafval kunt u wel tegen betaling inleveren bij het brengstation.

Ook Noordenveld steunt ondernemers

31 maart 2020
De Drentse gemeenten hebben een pakket van 10 maatregelen samengesteld om ondernemers te ondersteunen die in de problemen komen door corona. Alle gemeenten passen deze maatregelen toe.

Toiletgebouwen op campings en jachthavens dicht

27 maart 2020
In de 3 Veiligheidsregio’s in Noord-Nederland moeten toiletgebouwen op campings en jachthavens dicht. Recreatiebedrijven mogen wel open blijven voor gasten die de sanitaire voorzieningen niet gebruiken.

Tijdelijke ondersteuning Noordenveldse ondernemers

26 maart 2020
Ondernemers kunnen binnenkort een aanvraag voor ondersteuning aanvragen met terugwerkende kracht vanaf 1 maart. Aanvragen moet voor 1 juni. Drentse gemeenten en de provincie overleggen over aanvullende maatregelen.

Arriva past dienstregeling bussen voor Een aan

23 maart 2020
Vanaf 25 maart is er geen rechtstreekse verbinding meer met Een met de bussen van Arriva. Inwoners van Een moeten dan met de Hubtaxi naar Haulerwijk, Norg of Roden om de bus te pakken.

Paasvuren in Drenthe gaan niet door

21 maart 2020
De 12 Drentse burgemeesters hebben de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken op vrijdag 20 maart aangescherpt en uitgebreid.

Pagina's

Page 1 of 4
Abonneren op RSS-feed