Nieuwsoverzicht

Veilig stemmen op 17 maart

14 januari 2021
Onze inwoners kunnen op woensdag 17 maart 2021 voor het eerst stemmen bij 3 drive-in stembureaus. Deze zijn aan de Ekkelkamp in Roden, De Aanleg in Peize en bij de brandweerkazerne in Norg. Dit is voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Nieuwjaarstoespraak burgemeester

7 januari 2021
Burgemeester Klaas Smid kijkt in een videoboodschap terug op een bewogen en ingrijpend jaar, en wenst u namens de gemeenteraad en het college een gezond 2021.

Campagne ‘Kom uit je schuld’

23 december 2020
Wij doen mee met de provinciale campagne 'kom uit je schuld'. Het is belangrijk om financiële problemen vroeg te bespreken. We vertellen inwoners waar ze in hun eigen omgeving terecht kunnen met vragen en voor ondersteuning.

Brief van de burgemeester

23 december 2020
Vorige week werd een nieuwe en strenge lockdown afgekondigd. Geen mooie, maar wel onvermijdelijke boodschap met de feestdagen in het vooruitzicht. Burgemeester Klaas Smid steekt iedereen nogmaals een hart onder de riem.

Gesloten vanwege corona

15 december 2020
Het gemeentehuis, het Inwonersplein, sporthallen, gymzalen en zwembad De Hullen zijn gesloten van woensdag 16 december tot en met dinsdag 19 januari 2021. Het Brengstation is wel geopend.

Reiniging riool Vijfde Verloting naar volgend jaar

15 december 2020
Op maandag 14 december stond de reiniging van het riool gepland in de Vijfde Verloting. Door ziekte bij de aannemer kon dit niet doorgaan. De werkzaamheden in de Vijfde Verloting worden begin volgend jaar opnieuw ingepland.

Nieuwe raadsgriffier

8 december 2020
Op woensdag 9 december wordt Henk Huttinga door de werkgeverscommissie van de raad voorgedragen als de nieuwe griffier van Noordenveld. Dit gebeurt tijdens de raadsvergadering.

Niet iedereen kan een mondkapje op

1 december 2020
Vanaf 1 december moet iedereen vanaf 13 jaar op alle overdekte openbare plekken een mondkapje op. Maar mensen die vanwege een beperking of ziekte geen mondkapje kunnen dragen, hoeven dat niet.

Qbuzz lijn 4 gaat weer via de oude route

17 november 2020
De bus van lijn 4 gaat vanaf donderdag 19 november weer via de normale route rijden. Voor het overige verkeer is er een omleidingsroute. Dit duurt nog tot half december.

Belangrijke keuzes voor Roden-Zuid

9 november 2020
In november en december bespreekt de gemeenteraad plannen voor het gebied Roden-Zuid. Het gaat daarbij om woningbouw, waterberging, het verkeer en ruimte voor sport.

Pagina's

Pagina 1 van 2
Abonneren op RSS-feed