Attentie:

Van maandag 26 juli tot en met vrijdag 13 augustus (bouwvakvakantie) is de balie van het gemeentehuis van 9.00 tot 12.00 uur geopend

Werkzaamheden busroute en bushalte Roden van start

9 juni 2020
De busroute van Qlink lijn 4 en het busstation in Roden worden aangepast. De bus krijgt zoveel mogelijk voorrang. Op 15 juni start fase 1 van de werkzaamheden: de aanpassing van de Leeksterweg, vanaf de kruising Meidoornlaan tot en met Touwslager. Deze werkzaamheden duren ongeveer een half jaar.

Aanpassen hoofdwaterleiding

De nutsbedrijven gaan eerst aan de slag met de leidingen voor gas, elekticiteit en water. Voor de werkzaamheden aan de waterleiding gaat minstens 1 keer het water eraf. Dit gebeurt op een avond na 21.30 uur en in de nacht. De huishoudens bij wie het water afgesloten wordt krijgen hierover persoonlijk bericht en het waterbedrijf zorgt voor drinkwater.

Meer informatie over de afsluiting van het water staat op de website van het waterbedrijf.

Omleiding

Qlink lijn 4 wordt omgeleid via de Kanaalstraat, Bloemstraat en Meidoornlaan. Er komt een tijdelijke halte aan de Kanaalstraat.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Maatlanden. Een alternatieve omleiding gaat via de Kanaalstraat, de Westeresch en de N372. Wij vragen u geen gebruik te maken van de omleidingsroute voor de bus, om verkeersoverlast in de Bloemstraat en de Meidoornstraat te voorkomen.

Meer informatie

Deze werkzaamheden maken deel uit van det project Hoogwaardig Openbaar Vervoer. Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Mark Smit, 050 - 50 27 222, of email postbus@noordenveld.nl.