Vraag een gratis Infraroodscan aan

25 november 2021
Het wordt buiten weer kouder. Dit is het moment voor de thermografen van Energiecoöperatie Noordseveld om Infraroodscans te maken. Met deze beelden wordt duidelijk waar warmte vanuit uw woning naar buiten lekt. Zonde, ook voor uw energierekening. Vraag de gratis scan aan!

Warmteverlies duidelijk in beeld

De thermograaf maakt een aantal foto’s van uw woning. Het liefst doen
zij dit buiten en binnen, maar vanwege de coronamaatregelen kan er ook alleen buiten een foto gemaakt worden. Dit overlegt u van tevoren. De infraroodscan kan het beste in de ochtend gemaakt worden, wanneer er weinig zon, regen en wind is. En wanneer het temperatuurverschil van binnen en buiten groot is (zo’n 15 graden).

Na de scan ontvangt u een helder rapport met foto’s en tips om de
warmte binnen te houden. Op de gemaakte foto’s is te zien waar u kunt ingrijpen om warmte binnen te houden. Zo kunnen er kieren zijn waardoor warmte naar buiten lekt. Ook door ramen die niet voldoende geïsoleerd zijn kan warmte lekken. De thermograaf geeft u vrijblijvende tips om de warmte binnen te houden. U bepaalt zelf of en welke acties u onderneemt, en hoeveel u daarvoor kan en wil uitgeven.

Vraag een gratis scan aan

Heeft u interesse in een gratis Infraroodscan? Neem contact op met Richard Ton via richard@noordseveld.nl. U bespreekt samen of de thermograaf alleen buiten uw woning foto’s maakt, of ook binnen.