Vacatures en stages

Werken of stage lopen bij de gemeente Noordenveld? Wij bieden volop kansen en mogelijkheden.

Actuele vacatures

Onze vacatures plaatsen we op VooruitinDrenthe.nl.

Open sollicitatie

Mail uw motivatie en cv naar postbus@noordenveld.nl. Of vraag ons naar de mogelijkheden: 050 - 50 27 222.

Stage lopen

Wil je stagelopen bij de gemeente Noordenveld? Lees hier hoe dat kan! Wij zijn regelmatig op zoek naar leergierige en enthousiaste mbo-, hbo- en wo-studenten. Ook voor middelbare scholieren die een maatschappelijke stage zoeken, zijn er vaak mogelijkheden. Als stagiair kan je op verschillende afdelingen bij ons aan de slag. Een stageplek bij de gemeente Noordenveld betekent een uitdagende en afwisselende stage, waarbij er voldoende ruimte en aandacht is voor jouw ontwikkeling.

Wij zetten regelmatig stagevacatures en onderzoeksvragen uit bij opleidingsinstellingen. Daarnaast plaatsen wij voor mbo-studenten stageplekken op Stagemarkt.nl. Staat er geen vacature online bij jouw opleidingsinstelling of op Stagemarkt.nl? Stuur dan je cv en motivatie naar personeelsadministratie@noordenveld.nl. Benoem in je motivatie in ieder geval de volgende punten:

  • Opleiding en studiejaar
  • Soort stage (maatschappelijke stage, meeloopstage, afstudeeropdracht)
  • Wanneer en hoe lang je wilt stagelopen (periode en aantal dagen en uren)
  • Wat je wil doen en leren
  • Voorwaarden die de opleiding stelt aan de stage

Heb jij vragen over een stage bij de gemeente Noordenveld of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar personeelsadministratie@noordenveld.nl.