Attentie:

U kunt op het ogenblik geen gebruik maken van formulieren met DigiD op onze website. We werken aan een oplossing. U kunt wel inloggen op het belastingloket.

Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 augustus rijden wij geen extra GFT-routes.
De normale GFT-routes rijden wij wel. U kunt uw GFT-afval dan aanbieden.

Inschrijven Inwoners de lucht in

Samen met ervaringsdeskundigen van Toegankelijk Noordenveld, Natuurmonumenten en Gjaltema gaan we opnieuw mensen met een beperking de lucht in brengen. Deze inwoners uit gemeente Tynaarlo en Noordenveld kunnen het prachtige uitzicht over de Onlanden ervaren. De activiteit is op woensdag 7 september van 12.00 tot 16.00 uur. Ter plaatse geeft de boswachter uitleg over het gebied De Onlanden.

Voor wie de activiteit is

Bent u slecht ter been, zit u in een rolstoel, scootmobiel of lukt het u om een andere reden niet om de uitkijktoren zelfstandig te beklimmen? Met een hoogwerker brengen wij u naar een hoogte van 28 meter. Dit is ongeveer gelijk aan de hoogte en het uitzicht vanaf de toren ‘Het Beeld’.

Hoe u zich kunt inschrijven

U kunt zich online via het formulier inschrijven of bellen naar 088 - 050 83 43. Laat ons uw voorkeurstijd weten. We houden tijdsvakken van 30 minuten aan én gaan van 12.00 – 16.00 uur naar boven.  Tijdens het programma brengen wij circa 48 mensen naar boven. Aanmelden kan tot en met vrijdag 2 september. U ontvangt voor uw deelname een bevestigingsbericht van ons.

Alle velden zijn verplicht, tenzij anders vermeld.

  1. Step 1 of 2: Active step: Begin
  2. Step 2 of 2: Afronden
In welke gemeente woont u?
1e voorkeur tijdstip
Kruis aan naar welke tijd uw voorkeur uitgaat
2e voorkeur tijdstip
Kruis aan naar welke tijd uw voorkeur uitgaat
Op de hoogwerker
Ik heb al eerder aan deze activiteit deelgenomen