Gratis tips en advies van energiecoaches

21 juni 2021
Eind 2020 hebben tien Noordenvelders de cursus ‘Drentse Energiecoach’ met succes afgerond. Sindsdien staan zij te trappelen om aan de slag te gaan. Om bij u thuis langs te komen en tips en advies te geven om energie te besparen. Vanwege de coronamaatregelen was het lastig werken voor de Energiecoaches. De huidige versoepelingen bieden meer mogelijkheden.

Noordenveldse Energiecoaches

De Energiecoaches zijn onafhankelijke vrijwilligers. Ze geven gratis tips en advies, in de vorm van een Energiebespaarscan. Om het verbruik van aardgas en elektriciteit te verlagen, en daarmee ook uw rekeningen. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van uw huidige installaties en het gebruik ervan. Of het (extra) isoleren van vloer, gevel, dak en glas.

Samen met een Energiecoach aan de slag                    

Wilt u meer weten over uw energieverbruik? En energie besparen door laagdrempelige tips? Vraag dan kosteloos de Energiebespaarscan aan. Neem hiervoor contact op met Richard Ton via richard@noordseveld.nl. U bespreekt zelf met de Energiecoach of en wanneer ze bij u thuis langs komen. De Energiecoaches van Noordenveld hopen u snel te spreken!