Geldfit.nl voor inwoners van Noordenveld

16 mei 2022
Ruim 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft in deze tijd moeite om de rekeningen te betalen. Dat geldt ook voor sommige van onze inwoners. Wij werken daarom nu samen met de Nederlandse Schuldhulproute (NSR), die mensen met financiële problemen kan helpen. U kunt gebruikmaken van de online test op Geldfit.nl.

Door de online test op Geldfit.nl in te vullen krijgt u inzicht in uw financiële situatie. De test geeft een persoonlijk advies. U krijgt daarnaast een overzicht van hulp die beschikbaar is in Noordenveld, zoals lokale hulporganisaties of gemeentelijke schuldhulploketten.

U kunt ook bellen

Belt u liever, dan kunt u gratis gebruikmaken van telefoonnummer 0800-8115. Een medewerker denkt met u mee en verwijst eventueel door naar passende hulp in de buurt.

Geldzorgen bij ondernemers

Ook ondernemers kunnen geldzorgen hebben, bijvoorbeeld door de gevolgen van de coronacrisis. Ondernemers in Noordenveld kunnen terecht bij Geldfitzakelijk.nl. Ondernemers lopen andere financiële risico’s dan consumenten. Daarom is specifieke hulp voor hen nodig. Met Geldfit Zakelijk bieden we ondernemersgerichte tips, tools en hulpverlening.