Deelnemers gezocht voor Junior Energiecoach

13 augustus 2020
Hoe bespaar je thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie? Leer het met Junior Energiecoach, een leuk en leerzaam spel voor gezinnen om thuis energie te besparen. In Noordenveld kunnen net als vorig jaar 50 gezinnen gratis meedoen.

Doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen. Het spel start op 3 oktober en duurt 5 weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht.

Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing. Kinderen (ongeveer 7-12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen!

Lampenjacht en stekkerexpeditie

In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach-filmpjes online van het bekende varkentje Rund. Deze gaan vergezeld van leuke en geheime opdrachten, winacties, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie!?
Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Net als varkentje Rund, het van televisie bekende en populaire boegbeeld van Junior Energiecoach. Ook leuk en leerzaam voor ouders natuurlijk.

Gratis meedoen

In de gemeente Nordenveld kunnen 50 gezinnen gratis meedoen. Aanmelden of op zoek naar meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl

Inschrijven kan van 17 augustus tot en met 27 september. Voor een schoner milieu en vollere portemonnee: ik doe mee!