Beleef duurzaam wonen in Noordenveld

14 oktober 2021
De snel oplopende gasprijzen zijn voor veel huishoudens reden om energiebesparende maatregelen of aardgasvrij wonen te bekijken. Dit kan tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 30 oktober & 6 november. Huiseigenaren uit gemeente Noordenveld en omgeving geven dan uitleg over bijvoorbeeld isolatie, een warmtepomp of aardgasvrij wonen.

Kom kosteloos langs in duurzame huizen in Noordenveld

Op www.duurzamehuizenroute.nl/locaties kunt u zien welke woningen er in uw regio opengaan. Per woning zijn er een maximaal aantal plekken beschikbaar, verdeeld over zaterdag 30 oktober en 6 november. Inschrijven kan bij de woning op de website. Aan een bezoek zijn geen kosten verbonden. Schrijf je in en lees meer op www.duurzamehuizenroute.nl.

Verduurzamen kan op kleine en grote manieren

Een huis verduurzamen kan op allerlei manieren. Zo kunnen inwoners klein beginnen met ledlampen, een slimme thermostaat en tochtstrippen, of het groter aanpakken met isolatie of vloerverwarming. Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route kunt u duurzame maatregelen bekijken en ervaren bij allerlei verschillende duurzame huizen. De gesprekken met de huiseigenaren geven u handige tips en ideeën voor uw eigen woning.