Bekijk Duurzaam Noordenveld en doe mee!

11 november 2021
Wilt u meewerken aan een duurzaam Noordenveld? Bezoek dan de nieuwe site www.duurzaamnoordenveld.nu en doe zelf, met uw bedrijf of buurt mee. Lees hier verhalen van Noordenvelders en tips om uw energieverbruik eenvoudig te verlagen.

Benieuwd hoe andere Noordenvelders over duurzaamheid denken? Bekijk ook de resultaten van de online enquête op de nieuwe website. We zijn trots op het klimaatbewustzijn van onze inwoners en ondernemers. Samen maken we Noordenveld Duurzaam.

Hoe denken inwoners over duurzaamheid

Bezoek de nieuwe website www.duurzaamnoordenveld.nu en bekijk hoe inwoners over duurzaamheid denken. Van 16 augustus tot 1 oktober 2021 vroegen we inwoners om hun mening te geven over duurzaamheid via een online enquête. Maar liefst 253 mensen hebben de hele enquête ingevuld.

DuurzaamNoordenveld.nu

Duurzaamheid is een breed begrip. Soms ongrijpbaar. Veel mensen vragen zich af waar ze moeten beginnen, en wat ze kunnen doen. Voor het klimaat én de eigen energiekosten. We willen inwoners op weg helpen. Daarom heeft Gemeente Noordenveld de website duurzaamnoordenveld.nu gemaakt.

Kirsten Ipema, wethouder duurzaamheid: “Duurzaamheid is een breed onderwerp. We willen het  concreet en makkelijker maken. Mensen inspireren om mee te doen!
Deze website wordt de centrale plek om inwoners en ondernemers te informeren. Er staan verhalen van duurzame Noordenvelders en praktische tips. Uiteraard hopen we hier ideeën en initiatieven van inwoners voor te ontvangen. Duurzaamheid is belangrijk voor ons allemaal. Iedereen kan meedoen!”