Bedrijfskavel Meubelboulevard kopen

Bent u op zoek naar bouwgrond voor uw bedrijfspand op de meubelboulevard in Roden? Hieronder vindt u het aanbod. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.

Meubelboulevard Westeres Roden

De Westeres is een meubelboulevard aan de noordkant van Roden. Het bedrijventerrein ligt meteen naast de provinciale weg. Vanuit Groningen en Leek is het terrein gemakkelijk te bereiken. Er is een origineel en gevarieerd aanbod aan bedrijven, zowel lokaal als van landelijke ketens. Gevestigde bedrijven: Gamma, Tuincentrum Roden, meubelzaken HEM, Roadz, Prominent en 50plusland, Decokay, Aart Kok Adventures, Dutch luxury Bedding, Spacom luxury outlet en autoshowroom Autoroden.nl.

Mogelijkheden

De Westeres is vooral bedoeld voor detailhandel die veel ruimte nodig heeft voor de verkoop van artikelen zoals auto's, boten, caravans, landbouwwerktuigen, artikelen voor inrichting van woning en tuin, grove bouwmaterialen, keukens en sanitair.

Beschikbare kavels

U bepaalt zelf de grootte van de kavel. Prijzen zijn exclusief BTW vanaf € 75,- per vierkante meter.

Bedrijventerrein Haarveld in Roden

Op Haarveld, het groenste bedrijventerrein van Noord-Nederland, zijn een aantal kavels beschikbaar waar werken en wonen gecombineerd kan worden.

Bedrijventerreinen regio Groningen-Assen