Activiteit ‘Inwoners de lucht in’ op woensdag 7 september

26 juli 2022
Samen met ervaringsdeskundigen van Toegankelijk Noordenveld, Natuurmonumenten en Gjaltema gaan we opnieuw mensen met een beperking de lucht in brengen. Deze inwoners uit gemeente Tynaarlo en Noordenveld kunnen het prachtige uitzicht over de Onlanden ervaren. De activiteit is op woensdag 7 september van 10.00 tot 16.00 uur. Ter plaatse krijgt u uitleg van de boswachter over het gebied De Onlanden.

Voor wie de activiteit is

Bent u slecht ter been, zit u in een rolstoel, scootmobiel of lukt het u om een andere reden niet om de uitkijktoren zelfstandig te beklimmen? Met een hoogwerker brengen wij u naar een hoogte van 28 meter. Dit is ongeveer gelijk aan de hoogte en het uitzicht dat de toren ‘Het Beeld’ biedt.

Hoe u zich kunt aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier of bellen naar 088 - 050 83 84. Geef ook uw voorkeurstijd door, een tijd tussen 10.00 en 16.00 uur is mogelijk. We houden tijdsvakken van 30 minuten aan. Tijdens het programma brengen wij circa 48 mensen naar boven. U ontvangt voor uw deelname een bevestigingsbericht van ons. Aanmelden kan tot en met vrijdag 2 september.